Programträning på Hundspektra

image

Idag var det dags för mig och Milo att åka tillbaka till Hundspektra igen, denna gången för freestyleträning med träningsgruppen.

image

Det märktes att han var trött efter gårdagen, så under förutsättningarna höll han ihop bra under hela träningen. Men han var inte riktigt på hugget som han brukar. Trots detta fick vi till en hel del fina tricks, finslipade på detaljer som börjar bli riktigt bra nu!

Däremot när jag skulle köra igenom hela programmet i slutet av träningen, ja då märktes tröttheten och Milo kopplade på näsan istället. Jag valde att bryta den gången, peppa igång honom lite bättre och köra på igen. Även om det då gick bättre, så var han ändå inte sig själv riktigt. Vila lite under tiden dom andra körde sina program, för att sen peppa igång honom ännu mer, så blev resultatet ändå helt okej, som ni kan se i filmen här under. Men som sagt, det märktes att han var trött, så mycket peppning och godis behövdes för att han ändå skulle prestera såhär. Nu ska vi bara jobba lite på stadgan i slutposen, sen ska vi vila oss i form resten av veckan till nästa helgs tävling.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s