På våran önskelista…

A00-022Carolynstanding

…finns bland annat dessa små smidiga tält. Tänker att det är perfekt att alltid ha liggandes i bilen för att snabbt och enkelt springa och hämta och fälla upp om man är på träning, kurs eller tävling och det börjar regna, blåsa eller komma massa mygg – PERFEKT att kunna ha ett litet eget kryp in att kunna gömma sig i då tillsammans med sin hund. Synd bara att jag inte kunnat hitta dessa tält till försäljning i Sverige, eller ens i Europa.. Utan i dagsläget har jag bara hittat att man kan beställa dom från USA, och där fanns det typ inga färger inne förrän i mitten på maj. Jaja, någon gång kan jag kanske få äga ett sånt här litet gulligt tält iaf. Det verkar sannerligen superbra att ha om man inte vill släpa med sig ett stort tävlingstält på kurserna eller träningarna.

Mer om dessa tält kan du läsa HÄR bland annat.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s