En vårig promenad med hela gänget

Idag efter träningen var våren verkligen här. Det var så härligt väder så jag kände att jag kan omöjligt bara åka hem och ta det lugnt hemma. Så det blev till att hämta upp dom andra 3 vovvarna och ta med hela gänget ut på promenad. Trots att det egentligen är koppeltvång som gäller nu, så brukar jag ha hundarna lösa ändå eftersom jag vet att dom kommer på inkallning när det verkligen gäller. I mina ögon är en lös hund en hund som är allra friast och lyckligast. Denna gången fick Marley gå i koppel och alla dom andra lösa eftersom det var första gången han träffade Embla och första gången han gick med i hela flocken. Men det gick jättebra, så han kommer garanterat fungera bra i hela flocken framöver också!

image

image

image

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s