Inomhusträning del 15

 

wpid-dsc_5370.jpg
Slalom med hinder innan och efter körde vi bland annat idag. Här märktes det att Embla tyckte det var riktigt svårt att ta slalomet rätt när hon kom in i det med lite fart. Även om jag stod så jag försökte bromsa upp henne lite med min placering, så tyckte hon ändå att det var riktigt svårt och sprang igenom bågarna gång på gång på gång på gång. Men till sist, genom att ha dubbla bågar på höjden så hon varken kunde krypa under eller hoppa över, så insåg hon vad det var tänkt att hon skulle göra, och tog slalomet rätt så bra. Synd bara att vi fick lägga nästan hela träningen på bara det här. Men men, alltid lär man sig något!

wpid-img_20150303_120442.jpg
Idioten körde vi också. Inte så mycket denna gången eftersom slalomet tog sån tid denna gången, men ett par gånger med idioten hann vi minsann med. Denna gången hade Embla svårt för att runda hindret i vändningen, hon ville gärna vända längre ifrån hindret och även ta det på tillbakavägen. Men efter lite nötande med övertydliga hjälper från mitt håll, så trillade polletten ner och hon gjorde övningen riktigt bra! Än så länge har vi fastnat på att ha hennes namn när hon ska vända tight efter hindret, åt mitt håll. Men jag vill egentligen ha ett annat kommando för det, eftersom jag vill att namnet ska betyda att hon ska ända in till mig, inte bara svänga lite lätt åt mitt håll. Jaja, vi får fundera vidare på det där med kommando.. Ska rådfråga några andra om det också.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s