Ingen vanlig dag idag!

image

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Dixons födelsedag, hurra hurra hurra!

Idag fyller Dixon år, hela 6 år blir han. Får nästan panik när jag tänker på hur gammal han börjat bli, när jag tänker på att han kanske bara har lika länge kvar att leva. Fruktansvärda tanke! Men Dixon är bättre än någonsin, det säger även dom som träffar honom nu mot innan. Han har finare hållning än någonsin innan, bättre hull och mer muskler (trots vintervila med knappt några promenader) och dessutom är han ny låt gladare och lugnare, och tryggare med både mig och sig själv. Ja, han är helt enkelt sitt bästa jag just nu. Såå härligt att se, och framförallt att få höra!

Dixons födelsedag har firats med att han fick ligga hemma och mysa hela dagen under tiden hans matte var iväg och jobbade under dagen. Kanske inte den optimala födelsedagen, men ibland kan man inte ta ledigt från jobbet för att ens hund fyller år, tyvärr. När jag väl var hemma var det bara till att i princip vända, efter att ha hämtat hundarna. Vi plockade upp S och hennes dotter L, inte vidare till Petra och lämnade av Milo och hämtade med Greta för att spendera kvällens på klubben och ungdomsträningen. Dixon var mest med för att miljöträna och få lite egentid med matte, medans Greta var med för att L ska börja träna med henne.

image

När träningen väl var slut, och jag och Dixon var hemma igen väntade det tårta. Hos oss får hundarna alltid tårta när dom fyller år, och självklart får båda varsin liten tårta att mumsa på när det är födelsedag. Brukar göra lite olika, men har ändå ett ”grundrecept” jag går efter. Just idag blev det pannkakor (i plättstorlek) som grund, som alltid. Sedan färskfoder och blåbärsgrädde varvat i ett par lager. Sedan är tårtan spacklad med grädde också, just idag blåbärsgrädde, och sen lite hallon som topping. Mycket smaskigt sa hundarna och mumsade i sig sina tårtor på rekordkort tid! Kvällens avslutades med mys i soffan för hela lilla familjen, jag tror Dixon var mer än nöjd!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s