Inomhusträning del 16

Slalom, slalom, slalom är det som gäller just nu på våra inomhusträningar. Snart är inomhussäsongen slut för denna vintern, och vi drar igång utomhus. Målet var ju att slalomet skulle sitta bra tills dess, och efter dagens träning känns det som att vi är en god bit på rätt väg. Här är första gången hon tar alla 12 pinnarna helt felfritt utan en endaste hjälp. Tidigare har vi haft bågar i starten och slutet iaf, för att kunna hjälpa till lite iaf, men nu plockade jag bort även dom och testade helt utan. Och som man kan se i filmen, så gick det rätt så bra. Nu är det bara lite högre tempo vi behöver få i slalomet, mindre störningskänslighet, kunna ta det bra även i högre tempo innan och efter osv. Men nu tar hon åtminstone slalomet klockrent utan massa hjälp. Det är en otroligt stor framgång för oss kan jag säga!

DSCN2750
Framåtsändande över hinder är något vi jobbar på lite fortfarande. Även om hon gör det bra på kommando så vill jag få ännu bättre fart, och ännu självklarare att hon vet vad hon ska göra när hon får kommandot. Men det kommer, det kommer. Lite mer träning, så sitter det nog bra sen. Ska bli spännande att testa kommandot i bana längre fram i vår när vi kan börja springa ute och därför kan göra banor på ett helt annat sätt än vad vi kan inomhus.

DSCN2754
DSCN2758
DSCN2765
DSCN2771

DSCN2772

DSCN2781

DSCN2783
Lek och bus utomhus gjorde vi en del efter träningen också, enbart för att det var så härligt väder när vårsolen började titta fram och vi inte hade någon som helst tid att passa efter träningen. Så härligt att bara springa och busa i vårsolen på en stor äng, och bara ha kul tillsammans.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s