Bungee fårskinn med pip – Recension

För ett tag sedan blev vi ombedda att testa en leksak från CSiGORA. Länken till leksaken, samt mer info hittar ni HÄR! Det är en leksak som är speciellt framtagen till CSiGORA, för att passa till den lilla eller mellanstora hunden. Den har ett fleecfodrat handtag som gör den bekväm att hålla i för föraren. Bungee-handtaget gör dessutom att man avlastar axlar, rygg och nacke när man kampar med en lite starkare hund, för att inte tala om att man även avlastar hundens kropp från onödiga slitage vid tuff kamplek. Det är en bit med lång och fluffig fårpäls en bit nedanför bungeen, för att sen vara en liten kudde längst ut med fuskpäls och pip. Det är lagom tyngd i leksaken så man kan kasta den bra som belöning, men dem väger ändå inte såpass mycket så man behöver oroa sig för att ens den lilla hunden ska få ont om man råkar kasta på hunden, om man är dålig på att sikta som jag är tex. Jag tycker denna leksaken är helt perfekt, den har verkligen allt, och precis lagom mycket!

Här nedan kommer en liten recension, utifrån vad var och en av mina hundar tycker om leksaken.

DSCN2787
image
Milo:
Milo tyckte denna leksaken var helfestlig, redan när jag packade upp den snodde han den ur paketet, sen dess har han älskat att leka med denna. En av få leksaker han faktiskt tycker om ens! Han vet precis vart den ligger när vi inte leker med den, så när han vill leka så går han helt enkelt och ställer sig nedanför och skäller uppfordrande på mig, som för att tala om att han är leksugen. Han kampar som aldrig förr, ibland får han vinna kampen och då springer han stolt iväg med leksaken för att rycka loss fårluddet från den. När jag sen smyger efter för att ta tillbaka den, då smiter han iväg igen, och morrar åt mig när jag kommer nära. Kort sagt så ÄLSKAR han denna leksak!
Enda minuset jag kan komma på, i lek med Milo, är att bungeen är lite för hård, så Milo kan inte utnyttja det fjädrande i leksaken med sina ynka 4 kg, trots att han försöker tappert.

Dixon:
Dixon totalratade denna leksak. Jag som hade trott att han skulle älska den, tittar inte ens åt den. Med det långa luddet och pipet var förhoppningarna höga, men hur jag än försökt så är han inte det minsta intressant av denna leksak. Men jag ger inte upp, förr eller senare kanske han ändrar sig och tycker denna är helfestlig. Om inte annat för att kunna äta upp luddet – något han gärna gör med leksaker av äkta päls.

DSCN2742
Embla:
Embla älskar denna leksaken, precis som med många andra leksaker jag har till henne. Hon är inte direkt svårlekt utan brukar tycka om det mesta. Men jag märker ändå att vissa leksaker är roligare än andra, och denna är en sån. En sån där som hon gärna tar ett ärevarv med när jag kastar iväg den. En sån där som hon morrar extra när hon kampar med. En sån där som hon ogärna släpper när jag ber henne, utan hellre hänger kvar och kampar lite mer. Denna är alltså en av favoriterna!

Marley:
Marley var inte så noga med denna leksaken heller. Hans matte säger att han kan leka hemma, och då gärna springer iväg med leksakerna. Men med mig har den leklusten inte kommit igång än, alls. Det närmsta lek vi kommit är att han springer iväg om jag kastar en pipleksak, så nosar han på den och kommer sen tillbaka till mig, utan leksaken. Men jag ska försöka hinna upp ett intresse hos honom för lek, och gärna för denna. Men i dagsläget tittar han knappt på den. Att den har fårfluff, pip och fjädrande handtag – det är inget han bryr sig om.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s