Hurtta limited edition

I förra veckan fick jag syn på att CSiGORA beställt hem Hurtta limited edition-grejer. Igår fick jag beskedet att dom hade fått hem beställningen, så jag passade på att skicka iväg en beställning med en gång och fick hem dom redan idag. Snacka om bra service och snabb leverans! Sedan jag köpte mina merny-selar så har jag insett hur mycket bättre Dixon funkar med att ha framknäppt sele, så slipper han ha det äckliga kopplet på ryggen, om han går för långsamt och jag ska ”dra med” honom, så hamnar draget istället fram på bogen vilket bara hjälper honom att gå ner, än att draget hamnar upp på ryggen som med andra selar, vilket gör att Dixon istället blir störd och bromsar upp och nästan lägger sig ner. Så nu när Hurtta uppdaterat sina y-selar med bättre passform samt en ring fram på bröstet, så kunde jag inte låta bra att inte klicka hem varsin till hundarna, dessutom i dom otroligt snygga limited-färgerna. På provpromenaderna och träningen under kvällen har jag redan hunnit testa selarna såpass mycket som jag behöver för att kunna säga – jag älskar dom!

Direktlänk till selarna hittar du HÄR!

image

Milo i sin snygga kiwi/rosa sele. Och självklart med tillhörande koppel!

Dom sitter som en smäck på mina hundar när jag gick ner en storlek än vad dom har i vanliga fall, för att få dom tightare runt bogen. Däremot fick jag länga ut magremmen till max, men det var ändå så det räckte till mina hundar. Koppelfäste på ryggen som är delvis rörligt samt koppelfäste fram på bröstet gör att man har flera valmöjligheter till hur man vill ha hunden kopplad, beroende på situation. Selarna behåller sitt bra läge även när hundarna springer runt lösa, något jag annars tyckt att dom inte alltid gör på Dixon framförallt med hans djupa vinthundslika bröstkorg. Men denna selen sitter kvar bra ändå!

image

Dixon i sin snygga orange/blå sele. Såklart har även han ett tillhörande koppel.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Hurtta limited edition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s