”Hur många hundar har du egentligen?”

Det är en fråga jag ofta får höra från såna som kanske följer mig på instagram, är vän med mig på facebook eller bara följer min blogg då och då. Så jag tänkte jag skulle förklara lite här om varje hund, vilken hund jag äger och vilken jag lånar, och även lite kort om varför jag lånar hunden.

image
MILO
Det finaste jag har, min bästa vän och livs stora kärlek när det gäller djur. Min allra första egna hund, som var otroligt efterlängtad efter flera års väntan, längtan och planerande inför valpköp. Att just Milo sen blev ett impulsköp, det gör mig ingenting. För tänk så bra det blev! Milo är verkligen världens bästa hund i mina ögon. Jag hade gärna klonat honom och haft flera små Milos. Milo är utan tvekan det allra bästa jag har i mitt liv.

image
DIXON
Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att låta Dixon flytta in hos mig. Han har gett mig mängder med gråa hår genom åren, men vad det är värt det. Den specialanpassningen av mitt liv och vardag som Dixon inneburit, hade jag gärna gjort om vilken dag som helst igen!

image
EMBLA
Den svartvita räsertanten jag har nöjet att få låna och träna med. Närmare 1 år har vi hängt ihop och tränat nu, och oj vad vi utvecklats båda två! Att jag till en början kastade ut lite krokar om att få låna en hund var för att båda mina är för trasiga för att kunna träna agility, och det kröp i kroppen av abstinens för min del, för att jag saknade sporten. Så jag kastade ut lite krokar om att få låna en hund att träna med, helst i ungefär samma storlek som min kommande kelpie, helst en hund med liknande fart och driv som en kelpie. Ganska kort därpå fick jag reda på att E hade två BCs som jag kanske skulle kunna få låna. Jag och en vän åkte dit för att träffa hundarna och prata med E, och jag fastnade direkt för Embla. En provträning senare, så var jag fast! Nu står vi här, närmare ett år senare, och har varit med om en fantastisk resa tillsammans.

image
MARLEY
Den nyaste och minsta in i min lilla flock, som jag fortfarande håller på att lära känna. Marley är också en hund jag har nöjet att få låna för att träna med. Hans matte bad mig börja träna agility med Marley för att han tycker det är såå roligt. Förhoppningarna är att vi ska våga oss ut på några officiella tävlingar under sommaren.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s